Myyntiehdot

Valitsemalla tuotteen ja lisäämällä sen ostoskoriin Airfryers.fi-verkkosivustolla itse ostos tapahtuu Saksan Amazon.de-verkkokaupan kautta. Airfryers.fi ei ota vastuuta rikkinäisestä tuotteesta tai muista ongelmista Amazon.de-verkkosivustolla suoritetun tilauksen jälkeen.

Tilauksen käsittely:

Tilaus lähetetään 24-48 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta Amazon.de-verkkosivustolla. Kun tilauksesi on lähetetty, sinulle ilmoitetaan siitä välittömästi sähköpostitse.

Toimitus:

Toimitusajat riippuvat kassalla valitusta toimitustavasta. Amazon.de tarjoaa erilaisia pakettien toimitustapoja Suomeen. Keskimääräinen toimitusaika Suomeen on 3-7 arkipäivää. Joissakin harvinaisissa tapauksissa se voi olla 8-14 arkipäivää tai enemmän. Voit nähdä arvioidun toimitusajan, kun olet Amazon.de:n tuotesivulla, sekä maksuprosessin aikana. 01.02.2023 alkaen toimituskustannukset ovat keskimäärin 9-20 € tilatun tuotteen koosta riippuen.

Palautukset:

Amazon.de mahdollistaa palautukset rikkoutuneille tai viallisille tuotteille. Voit lukea lisää yksityiskohtaisista tiedoista palautusehdoista amazon.de-verkkokaupassa tehtyjen tilausten osalta täältä.

Hinnoittelu:

Airfryers.fi-sivuston hinnat muuttuvat Amazon.de:n tuotesivuilla ilmoitettujen hintojen mukaisesti.

Maksu:

Amazon.de tarjoaa maksutapana luottokorttimaksut MasterCardilla ja Visalla.

Takuu:

Tietyillä Amazonin tuotteilla on valmistajan takuu Amazon.de-verkkokaupasta tilattaessa. Lue lisää tiedoista täältä.

Airfryers.fi-verkkosivuston vastuu:

Airfryers.fi ei vastaa mistään Amazon.de-verkkokaupan kautta tehdystä tilauksesta. Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä, etsi ratkaisu tai ota yhteyttä Saksan Amazon.de -sivustoon osoitteessa https://www.amazon.de/hz/contact-us/foresight/hubgateway


Tehdessäsi tilausta Amazon.de-verkkokaupassa Airfryers.fi-verkkosivuston avulla hyväksyt kaikki esitetyt myyntiehdot sivulla www.airfryers.fi/myyntiehdot ja olet tietoinen kaikista ehdoista, jotka koskevat tuotteiden tilaamista Amazon.de-verkkokaupasta. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä tee tilausta.